Vers Spul
Over Versspul

Over Versspul

Het online verskraampje!

Al jaren heeft mijn schoonmoeder op een prachtige plek in de Achterhoek een kraampje aan de weg met allerlei lekker seizoensgebonden Versspul uit de moestuin. Gezellig, duurzaam en heerlijk kneuterig. Helaas merkte ze steeds vaker ze er potjes jam werden meegenomen, vernield of dat er geld uit het potje werd gestolen.

Cadeautip: Groente- en fruit Sarah

Versspul komt bij je thuis

Om mensen toch mee te kunnen laten genieten van het al het verse spul, besloot ik het bij mensen thuis te brengen. Met een glimlach en een mandje vol lekkers. Op de fiets, duurzaam en gezellig. Deze website is ontwikkeld om klanten en potientiele klanten van onze voorraad op de hoogte te houden.

Het niet-houdbare spul verkopen we nog steeds langs de weg en via de fiets, zodat je het lekker snel kan opsnoepen. Wil je weten wat we op dit moment aanbieden, check dan onze productpagina's.

De houdbare jams en appelmoesjes zijn het hele jaar door verkrijgbaar.

Jouw verse spul delen?

Wil je weten welk verse spul er nu verkrijgbaar is? Heb je zelf heel lekker vers spul in de tuin en wil je dit graag delen?  Of wil je jezelf of iemand verrassen met een versspul-cadeaupakket? Neem dan snel contact met ons op via 06-26416471, de social mediakanalen of info@versspul.nl!

Horen graag van je.

Liefs Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *